Overslaan en naar de inhoud gaan

Amazone Nooren gaat voor goud tijdens JIM

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 21:30

Lisa Nooren is van plan om de derde plek van haar Jumping Indoor Maastricht-debuut in 2015 minimaal te evenaren. Komend weekend is de Maastrichtse amazone de ambassadrice van JIM.

Nooren kijkt nog steeds met veel trots terug op haar debuut vier jaar geleden. “Dat was fantastisch. Ik kan me nog goed herinneren hoe dat was. Het was compleet stil in mijn hoofd, terwijl iedereen om mij heen uit zijn dak ging. Ik had het zelf toen niet verwacht en met mij meerderen, denk ik”, zegt het amazone-talent.

Nooren is van plan om haar derde plek, tijdens haar debuut in 2015, minimaal te evenaren. Komend weekend is de Maastrichtse amazone de ambassadrice van Jumping Indoor Maastricht.

Olympische Spelen
Nooren wordt door de paardensportwereld gezien als een groot talent met een mooie toekomst, maar verder dan het komend weekend durft ze nog niet echt te kijken. “Ik leef gewoon van dag tot dag en ik ben nog niet echt bezig met de Olympische Spelen in Tokio, bijvoorbeeld. Ik ga wel mijn best doen om dat doel te behalen, maar ik ben daar nog niet goed genoeg en klaar voor, denk ik. Ik richt mijn pijlen op de Olympische spelen van 2024”, zegt Nooren.

Verlegen
Tijdens Jumping Indoor Maastricht zal ze niet alleen actief zijn als amazone, maar ook als ambassadrice. Ondanks dat ze niet graag in de spotlights staat, vindt ze het wel een grote eer. “Toen ik werd gevraagd om ambassadrice te worden, moest ik er toch wel even over nadenken. Ik hou er niet zo van om in de schijnwerpers te staan en ik vind het bijvoorbeeld ook moeilijk om voor een camera te staan. Maar ik vind het wel mooi dat ze mij gevraagd hebben en dit is gelijk ook een mooie ervaring voor mij en beter om te gaan met alle aandacht.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen