Overslaan en naar de inhoud gaan

Amazone Nooren gaat voor goud tijdens JIM

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 21:30

Lisa Nooren is van plan om de derde plek van haar Jumping Indoor Maastricht-debuut in 2015 minimaal te evenaren. Komend weekend is de Maastrichtse amazone de ambassadrice van JIM.

Nooren kijkt nog steeds met veel trots terug op haar debuut vier jaar geleden. “Dat was fantastisch. Ik kan me nog goed herinneren hoe dat was. Het was compleet stil in mijn hoofd, terwijl iedereen om mij heen uit zijn dak ging. Ik had het zelf toen niet verwacht en met mij meerderen, denk ik”, zegt het amazone-talent.

Nooren is van plan om haar derde plek, tijdens haar debuut in 2015, minimaal te evenaren. Komend weekend is de Maastrichtse amazone de ambassadrice van Jumping Indoor Maastricht.

Olympische Spelen
Nooren wordt door de paardensportwereld gezien als een groot talent met een mooie toekomst, maar verder dan het komend weekend durft ze nog niet echt te kijken. “Ik leef gewoon van dag tot dag en ik ben nog niet echt bezig met de Olympische Spelen in Tokio, bijvoorbeeld. Ik ga wel mijn best doen om dat doel te behalen, maar ik ben daar nog niet goed genoeg en klaar voor, denk ik. Ik richt mijn pijlen op de Olympische spelen van 2024”, zegt Nooren.

Verlegen
Tijdens Jumping Indoor Maastricht zal ze niet alleen actief zijn als amazone, maar ook als ambassadrice. Ondanks dat ze niet graag in de spotlights staat, vindt ze het wel een grote eer. “Toen ik werd gevraagd om ambassadrice te worden, moest ik er toch wel even over nadenken. Ik hou er niet zo van om in de schijnwerpers te staan en ik vind het bijvoorbeeld ook moeilijk om voor een camera te staan. Maar ik vind het wel mooi dat ze mij gevraagd hebben en dit is gelijk ook een mooie ervaring voor mij en beter om te gaan met alle aandacht.”

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen