Overslaan en naar de inhoud gaan

Amazone Nooren gaat voor goud tijdens JIM

Geplaatst opwoensdag 6 november 2019 - 21:30

Lisa Nooren is van plan om de derde plek van haar Jumping Indoor Maastricht-debuut in 2015 minimaal te evenaren. Komend weekend is de Maastrichtse amazone de ambassadrice van JIM.

Nooren kijkt nog steeds met veel trots terug op haar debuut vier jaar geleden. “Dat was fantastisch. Ik kan me nog goed herinneren hoe dat was. Het was compleet stil in mijn hoofd, terwijl iedereen om mij heen uit zijn dak ging. Ik had het zelf toen niet verwacht en met mij meerderen, denk ik”, zegt het amazone-talent.

Nooren is van plan om haar derde plek, tijdens haar debuut in 2015, minimaal te evenaren. Komend weekend is de Maastrichtse amazone de ambassadrice van Jumping Indoor Maastricht.

Olympische Spelen
Nooren wordt door de paardensportwereld gezien als een groot talent met een mooie toekomst, maar verder dan het komend weekend durft ze nog niet echt te kijken. “Ik leef gewoon van dag tot dag en ik ben nog niet echt bezig met de Olympische Spelen in Tokio, bijvoorbeeld. Ik ga wel mijn best doen om dat doel te behalen, maar ik ben daar nog niet goed genoeg en klaar voor, denk ik. Ik richt mijn pijlen op de Olympische spelen van 2024”, zegt Nooren.

Verlegen
Tijdens Jumping Indoor Maastricht zal ze niet alleen actief zijn als amazone, maar ook als ambassadrice. Ondanks dat ze niet graag in de spotlights staat, vindt ze het wel een grote eer. “Toen ik werd gevraagd om ambassadrice te worden, moest ik er toch wel even over nadenken. Ik hou er niet zo van om in de schijnwerpers te staan en ik vind het bijvoorbeeld ook moeilijk om voor een camera te staan. Maar ik vind het wel mooi dat ze mij gevraagd hebben en dit is gelijk ook een mooie ervaring voor mij en beter om te gaan met alle aandacht.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen