Overslaan en naar de inhoud gaan

Amateurvoetballer verwondt supporter tijdens juichen

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 6:51

De spits van amateurvoetbalclub De Leeuw uit Brunssum heeft een wel erg dubbele zondagmiddag achter de rug; hij scoorde de winnende goal tegen Spaubeek en verwondde vervolgens een supporter tijdens het juichen.

Hoofdrolspeler Zico Bock trapte van blijdschap de cornervlag uit de grond en raakte daarmee, onbedoeld, een omstander.

Ziekenhuis
De getroffen man moest naar het ziekenhuis, vertelt Bock aan De Limburger. Hij hield een wond over aan het voorval. "Maar het valt gelukkig nog redelijk mee", zegt de aanvaller van De Leeuw tegen de krant.

Juichen
Het is wel meteen de laatste keer geweest dat Bock zo juicht. Hij is goed ziek van het incident. "Ik vind het hartstikke erg wat er gebeurd is. Ik kan er niet mee lachen", vertelt hij.

De vreugde-explosie van de aanvalsleider was overigens niet voor niets; Bock schoot de bevrijdende 4-3 tegen de touwen, nadat zijn ploeg met 1-3 achter had gestaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen