Overslaan en naar de inhoud gaan

Amateurvoetballer verwondt supporter tijdens juichen

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 6:51

De spits van amateurvoetbalclub De Leeuw uit Brunssum heeft een wel erg dubbele zondagmiddag achter de rug; hij scoorde de winnende goal tegen Spaubeek en verwondde vervolgens een supporter tijdens het juichen.

Hoofdrolspeler Zico Bock trapte van blijdschap de cornervlag uit de grond en raakte daarmee, onbedoeld, een omstander.

Ziekenhuis
De getroffen man moest naar het ziekenhuis, vertelt Bock aan De Limburger. Hij hield een wond over aan het voorval. "Maar het valt gelukkig nog redelijk mee", zegt de aanvaller van De Leeuw tegen de krant.

Juichen
Het is wel meteen de laatste keer geweest dat Bock zo juicht. Hij is goed ziek van het incident. "Ik vind het hartstikke erg wat er gebeurd is. Ik kan er niet mee lachen", vertelt hij.

De vreugde-explosie van de aanvalsleider was overigens niet voor niets; Bock schoot de bevrijdende 4-3 tegen de touwen, nadat zijn ploeg met 1-3 achter had gestaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen