Overslaan en naar de inhoud gaan

Amateurvoetballer verwondt supporter tijdens juichen

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 6:51

De spits van amateurvoetbalclub De Leeuw uit Brunssum heeft een wel erg dubbele zondagmiddag achter de rug; hij scoorde de winnende goal tegen Spaubeek en verwondde vervolgens een supporter tijdens het juichen.

Hoofdrolspeler Zico Bock trapte van blijdschap de cornervlag uit de grond en raakte daarmee, onbedoeld, een omstander.

Ziekenhuis
De getroffen man moest naar het ziekenhuis, vertelt Bock aan De Limburger. Hij hield een wond over aan het voorval. "Maar het valt gelukkig nog redelijk mee", zegt de aanvaller van De Leeuw tegen de krant.

Juichen
Het is wel meteen de laatste keer geweest dat Bock zo juicht. Hij is goed ziek van het incident. "Ik vind het hartstikke erg wat er gebeurd is. Ik kan er niet mee lachen", vertelt hij.

De vreugde-explosie van de aanvalsleider was overigens niet voor niets; Bock schoot de bevrijdende 4-3 tegen de touwen, nadat zijn ploeg met 1-3 achter had gestaan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen