Overslaan en naar de inhoud gaan

Amateurvoetbal: EVV wint van Quick '20

Geplaatst opzondag 23 september 2018 - 14:59

EVV heeft zaterdagavond in de derde divisie met 2-1 gewonnen van Quick '20. Het team van trainer Tini Ruijs won met 2-1, maar stond bij rust nog met 0-1 achter.

De Echtenaren kwamen in het begin van de wedstrijd nog aardig voor de dag, maar het overgrote deel van de eerste helft was voor de bezoekers. Die kwamen na zeventien minuten op voorsprong door Melvin Degenaar die een voorzet van Tim Zwienenberg in het Echter doel werkte.

Fraaie omhaal
Een heel ander EVV begon aan het tweede deel van de wedstrijd. Invaller Siem van Dijck werd in de zestien door de Quick-keeper omver gelopen en Bob Vankan bracht vanaf de stip de stand weer in evenwicht. Korte tijd later kwam EVV via Bart Dings op 2-1. Hij kreeg de bal van Jordi Beelen en schoot de bal met een fraaie omhaal in het doel van Quick '20.

De Echtenaren kregen daarna nog kansen om de score op te vijzelen, maar slaagden daar niet in.

VV Scharn - BSV Limburgia
Behalve EVV ging in de tweede klasse ook VV Scharn van start tegen BSV Limburgia. De club uit Brunssum trok uiteindelijk aan het langste eind: 1-3.

Bekijk wekelijks alle uitslagen in het amateurvoetbal op L1.nl.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen