Bekkerveld-shirts in Guinee bij AFC Lagui

Voetbalschool Guinee in Heerlense clubkleuren

Terwijl de voetbalshirts van clubs als Bekkerveld, Sporting Heerlen, VV Amstenrade of RKHBS hier vanwege de coronabeperkingen liggen te verstoffen in de kast, wordt er in Afrika volop in gespeeld.

stock corona coronavirus voetbal mondkapje
Competitie amateurvoetbal door corona weer op de schop

De competitie van het amateurvoetbal in de hogere klassen gaat weer op de schop vanwege de coronacrisis.

Voetbaldoel_HD (14 sep 2020)
Geen duels en kantine: 'Hulp voor amateurvoetbal hard nodig'

Waar het betaald voetbal zonder publiek kan blijven doorgaan, wordt de amateurteamsport voor iedereen boven de achttien jaar stilgelegd.

De kantine van Weltania
Amateurclub Weltania: sluiting kantine moet niet lang duren

Amateurvoetbalclub Weltania uit de Heerlense wijk Welten zou het liefste de kantine openen voor de leden. Niet zozeer vanwege de financiële nood, maar vooral voor de gezelligheid.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV