Overslaan en naar de inhoud gaan

Alweer hennepvondst in Susteren: ongeveer 1500 planten

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 16:36

Agenten hebben naar schatting ongeveer 1500 hennepplanten gevonden in een loods in Susteren.

'Het is weer zover', tweet de wijkagent van Susteren.

Dezelfde straat
De lading hennep werd donderdag gevonden aan de Rafaelweg. Een week geleden werd in dezelfde straat ook al een grote hennepplantage met 1300 planten in een loods opgerold. Het is nog niet bekend of er een verband is tussen beide hennepvondsten.

Levensgevaarlijk
Ook bij deze loods was er geknoeid met de elektrische aansluiting. Omdat er sprake was van een 'levensgevaarlijke situatie' volgens de politie, moesten medewerkers van Enexis ter plaatse komen.

Lees ook: Grote hennepplantage in bedrijfsloods opgerold

Er is nog niemand aangehouden.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen