Overslaan en naar de inhoud gaan

Alternatief voor afgelasting The Passion in Roermond

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 10:43

Het in Roermond afgelaste evenement The Passion, krijgt een alternatieve versie zonder publiek.

Dat hebben de EO en KRO-NCRV maandagochtend bekendgemaakt.

Coronavirus
De jubileumeditie van het paasspektakel zou in de bisschopsstad plaatsvinden op Witte Donderdag 9 april, maar kan vanwege de uitbraak van het coronavirus niet doorgaan.

Lees ook: The Passion in Roermond helemaal afgelast

Verteller
In de alternatieve variant, die de tiende uitvoering vervangt, wisselen een verteller, muziek en beelden uit de negen voorgaande versies elkaar af. Verteller is Johnny de Mol. Vanuit Roermond vinden geen activiteiten plaats, meldt een woordvoerster.

Online
Verder doet verslaggeefster Anne-Mar Zwart live verslag bij het bekende verlichte kruis. Dat trekt nu niet mee in een processie, maar is opgesteld op een locatie zonder publiek. Zij brengt verslag uit van de online processie, waar kijkers zich bij aan kunnen sluiten via de website van The Passion.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen