Overslaan en naar de inhoud gaan

Alternatief voor afgelasting The Passion in Roermond

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 10:43

Het in Roermond afgelaste evenement The Passion, krijgt een alternatieve versie zonder publiek.

Dat hebben de EO en KRO-NCRV maandagochtend bekendgemaakt.

Coronavirus
De jubileumeditie van het paasspektakel zou in de bisschopsstad plaatsvinden op Witte Donderdag 9 april, maar kan vanwege de uitbraak van het coronavirus niet doorgaan.

Lees ook: The Passion in Roermond helemaal afgelast

Verteller
In de alternatieve variant, die de tiende uitvoering vervangt, wisselen een verteller, muziek en beelden uit de negen voorgaande versies elkaar af. Verteller is Johnny de Mol. Vanuit Roermond vinden geen activiteiten plaats, meldt een woordvoerster.

Online
Verder doet verslaggeefster Anne-Mar Zwart live verslag bij het bekende verlichte kruis. Dat trekt nu niet mee in een processie, maar is opgesteld op een locatie zonder publiek. Zij brengt verslag uit van de online processie, waar kijkers zich bij aan kunnen sluiten via de website van The Passion.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen