Overslaan en naar de inhoud gaan

Alternatief voor afgelasting The Passion in Roermond

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 10:43

Het in Roermond afgelaste evenement The Passion, krijgt een alternatieve versie zonder publiek.

Dat hebben de EO en KRO-NCRV maandagochtend bekendgemaakt.

Coronavirus
De jubileumeditie van het paasspektakel zou in de bisschopsstad plaatsvinden op Witte Donderdag 9 april, maar kan vanwege de uitbraak van het coronavirus niet doorgaan.

Lees ook: The Passion in Roermond helemaal afgelast

Verteller
In de alternatieve variant, die de tiende uitvoering vervangt, wisselen een verteller, muziek en beelden uit de negen voorgaande versies elkaar af. Verteller is Johnny de Mol. Vanuit Roermond vinden geen activiteiten plaats, meldt een woordvoerster.

Online
Verder doet verslaggeefster Anne-Mar Zwart live verslag bij het bekende verlichte kruis. Dat trekt nu niet mee in een processie, maar is opgesteld op een locatie zonder publiek. Zij brengt verslag uit van de online processie, waar kijkers zich bij aan kunnen sluiten via de website van The Passion.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen