RODALM NIEUW

Roda JC stormt maar komt niet voorbij Almere

Het is Roda JC in de 25 resterende minuten tegen Almere City niet gelukt om te scoren. Daarom bleef het 0-0.

Roda JC - Almere Sneeuw (5 april 2021)
Wedstrijd Roda JC gestaakt vanwege hevige sneeuwval

De wedstrijd tussen Roda JC en Almere City is maandag gestaakt vanwege een flinke sneeuwbui.

MVV kratten bier Sven Blummel (29 mrt 2021)
De Graafschap-supporter stuurt drie kratten bier naar MVV

De overwinning op Almere City (2-0) heeft MVV Maastricht niet alleen drie punten, maar ook drie kratten bier opgeleverd.

Blummel MVV
MVV stunt tegen Almere City

De buitenspelers maakten het verschil voor MVV in speelronde 30. Blummel met zijn eerste goal en Mickels met zijn vijfde treffer waren beslissend tegen promotiekandidaat Almere City: 2-0.

Jorrit Smeets Fortuna - Feyenoord
Verrassende transfer Fortuna-captain Smeets naar Almere

In de allerlaatste uren van de winterse transferwindow trekt Jorrit Smeets de deur bij Fortuna Sittard achter zich dicht. Hij maakt de verrassende overstap naar Almere City.

PAG20201216-61985OP
VVV tankt vertrouwen en overwintert in KNVB beker

VVV-Venlo heeft zich geplaatst voor de achtste finale van het toernooi om de KNVB beker. In Flevoland werd Almere City geklopt: 1-4.

VVV - Heracles (7 nov 2020)
VVV-Venlo speelt volgende bekerduel op doordeweekse middag

De bekerwedstrijd Almere City - VVV-Venlo wordt op woensdag 16 december om 16:30 uur gespeeld.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane