vvv-venlo training

Medische staf VVV stoomt doelman Kirschbaum klaar voor beker

Doelman Thorsten Kirschbaum en verdediger Kristopher Da Graca waren dinsdag niet op de afsluitende training voor de bekerwedstrijd tegen NEC.

Goffert
Bekerduel VVV-NEC noodgedwongen in Almelo

Het bekerduel tussen NEC en VVV-Venlo wordt woensdag gespeeld in Almelo. De wedstrijd in het stadion van Heracles begint om 16.30 uur.

Fortuna - Heracles 5 feb 2021
Fortuna Sittard verliest in eigen huis van Heracles Almelo

Fortuna Sittard heeft de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo met 0-1 verloren. Het enige doelpunt werd in de eerst helft gemaakt door Rai Vloet.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie