Overslaan en naar de inhoud gaan

'Alleen Rotterdam en Maastricht nog in race Songfestival'

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 18:40

Maastricht en Rotterdam zouden als enige twee steden nog kans maken op de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020.

Die steden worden in de wandelgangen genoemd, schrijft het AD. De NPO, een van de organisatoren, heeft bekendgemaakt dat er nog twee steden in de race zijn, maar heeft niet genoemd welke. Volgens de NOS wordt dat midden volgende week duidelijk.

Bidbook
Afgelopen woensdag heeft een delegatie van onder anderen gouverneur Theo Bovens, MECC-directeur Rob van de Wiel en burgemeester Annemarie Penn-te Strake het bidbook in Hilversum overhandigd. Omroepbestuurder Shula Rijxman nam het exemplaar enthousiast in ontvangst. Behalve Maastricht leverden ook Rotterdam, Den Bosch, Arnhem en Utrecht hun een bidbook in. De laatste drie genoemde steden zouden volgens de geruchten dus al zijn afgevallen.

Lees ook: Bidbook Songfestival is in Hilversum, nu is het afwachten

Werkbezoek
De NPO is meteen aan de slag gegaan met het lezen van de bidbooks. Het AD schrijft dat het organisatiecomité begin augustus een werkbezoek brengt aan de kandidaatsteden die 'hebben wat nodig is'. Ergens in de laatste twee weken van augustus zou dan bekend worden gemaakt waar het Songfestival gehouden gaat worden.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen