Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Alleen Rotterdam en Maastricht nog in race Songfestival'

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 18:40

Maastricht en Rotterdam zouden als enige twee steden nog kans maken op de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020.

Die steden worden in de wandelgangen genoemd, schrijft het AD. De NPO, een van de organisatoren, heeft bekendgemaakt dat er nog twee steden in de race zijn, maar heeft niet genoemd welke. Volgens de NOS wordt dat midden volgende week duidelijk.

Bidbook
Afgelopen woensdag heeft een delegatie van onder anderen gouverneur Theo Bovens, MECC-directeur Rob van de Wiel en burgemeester Annemarie Penn-te Strake het bidbook in Hilversum overhandigd. Omroepbestuurder Shula Rijxman nam het exemplaar enthousiast in ontvangst. Behalve Maastricht leverden ook Rotterdam, Den Bosch, Arnhem en Utrecht hun een bidbook in. De laatste drie genoemde steden zouden volgens de geruchten dus al zijn afgevallen.

Lees ook: Bidbook Songfestival is in Hilversum, nu is het afwachten

Werkbezoek
De NPO is meteen aan de slag gegaan met het lezen van de bidbooks. Het AD schrijft dat het organisatiecomité begin augustus een werkbezoek brengt aan de kandidaatsteden die 'hebben wat nodig is'. Ergens in de laatste twee weken van augustus zou dan bekend worden gemaakt waar het Songfestival gehouden gaat worden.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen