Overslaan en naar de inhoud gaan

Alleen Hamilton is sneller dan Verstappen in Hongarije

Geplaatst opvrijdag 2 augustus 2019 - 13:13

Max Verstappen heeft tijdens de eerste vrije training in aanloop naar de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd neergezet. De Red Bull-coureur, afgelopen weekend nog winnaar van de GP van Duitsland, moest alleen de Mercedes van Lewis Hamilton voor zich dulden.

Hamilton reed met 1,17,233 de snelste ronde en Verstappen was 0,165 langzamer.

Gasly vierde
Daarmee legde Verstappen zijn beste ronde 0,001 sneller af dan Sebastian Vettel van Ferrari. Pierre Gasly, de teamgenoot van Verstappen, zette op bijna een halve seconde van Hamilton de vierde tijd neer.

Spin van Verstappen
Na een half uur spinde Verstappen, die de controle over zijn bolide verloor. "Ik weet niet precies wat er gebeurde. Ik verlies ook veel grip in de laatste sector", zei de ontevreden Verstappen over de teamradio. Het voorval bleef zonder gevolgen, net als een spin vlak voor het einde. De Fin Valtteri Bottas wist geen tijd te noteren wegens problemen met zijn Mercedes-bolide. De tweede training is vrijdagmiddag om 15:00 uur. De race gaat zondag om 15:10 uur van start.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen