Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle vrouwen smelten voor Domien (dankzij Lot)

Geplaatst opvrijdag 5 februari 2016 - 16:00

3FM-dj Domien Verschuuren kan niet stuk bij de vrouwen. Vooral moeders (en toekomstige moeders) smelten als ze zien hoe hij met Glazen Huis-kleuter Lot (5) omgaat. En ook Max Verstappen krijgt deze week de handen op elkaar. Dit is de Week in Tweets.

Komt ie wel, komt ie niet? Wie? Springsteen. Waar? Pinkpop. De geruchtenmachine draaide deze week in de hoogste versnelling, mede door een tweet van Don Leo Blokhuis. Maar nu de Twitter-stofwolken neer zijn gedaald, lijkt het loos alarm te zijn. Leo Blokhuis gaf ruiterlijk toe dat zijn bronnen niet deugden.

Maar hoe kwamen die geruchten dan in de wereld? Door een vaag Twitter-account dat schijnbaar lukraak data van mogelijke Bruce-concerten rondpompt.

Maar vergelijk even de laatste twee data (3 en 16 juli) met het officiële tourschema van Bruce Springsteen, en het is duidelijk dat de informatie op Bruce Data Base aan alle kanten rammelt.

De officiële tourkalender van Bruce Springsteen.

Is het erg als The Boss niet op Pinkpop staat? Nee, vinden sommigen. Liever zien ze hem in de Randstad optreden.

Ivo Niehe krijgt de grootste sterren voor de camera. Van J.K. Rowling tot Ennio Morricone, van André van Duin tot David Bowie. Maar bij Max Verstappen ving Ivo bot. Max had geen zin om de hele dag een cameraploeg van de TV-Show in zijn kielzog te hebben. Op Twitter kreeg Verstappen lof toegezwaaid.

Domien Verschuuren is populairder dan ooit. Vrouwen smelten massaal voor hem. Dat heeft een oorzaak. De 3FM-dj was deze week even op visite bij kleuter Lot in Landgraaf. Je weet wel, de vijfjarige hartendief die in de week voor Kerst de show stal in het Glazen Huis in Heerlen.

Domien en Lot samen op de foto.
Foto: Instagram/Domien Verschuuren

Ergens in maart zullen we het weten. Wie is de mol? Klaas van Kruistum is al enige tijd een serieuze kandidaat, maar de laatste weken is ook Cécile Narinx sterk in opkomst als potentiële mol. De Maastrichtse modecoryfee maakt zich wel héél verdacht, is het oordeel op Twitter. Vergezochte redeneringen? Ach.

De nieuwe film Fissa van Bobby Boermans, telg uit een bekend Venloos artistiek geslacht, maakt nogal wat los. "Spetterend, sexy en opzwepend", vindt De Telegraaf. Maar er klinken ook geluiden over seksime.

Niet alleen de film zelf krijgt trouwens kritiek, ook de berichtgeving erover op 1Limburg. Met name het volgende citaat uit Het Parool viel niet in goede aarde: "Jammer dat de meisjes en vrouwen óf alleen aan hun uiterlijk prutsen óf alleen willen neuken."

Tot slot dan nog Geert Wilders. De blonde Venlonaar verscheen deze week in de Playboy en daar wist twitterend Nederland wel raad mee.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

De week in tweets: Robbie Hasselt als Judas in The Passion?
ANP
De week in tweets: Onno & Robbie, Robbie & Jan
De week in tweets: 'CHAOS IN ROERMOND'
De week in tweets: het rijdt niet
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen