Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle vrouwen smelten voor Domien (dankzij Lot)

Geplaatst opvrijdag 5 februari 2016 - 16:00

3FM-dj Domien Verschuuren kan niet stuk bij de vrouwen. Vooral moeders (en toekomstige moeders) smelten als ze zien hoe hij met Glazen Huis-kleuter Lot (5) omgaat. En ook Max Verstappen krijgt deze week de handen op elkaar. Dit is de Week in Tweets.

Komt ie wel, komt ie niet? Wie? Springsteen. Waar? Pinkpop. De geruchtenmachine draaide deze week in de hoogste versnelling, mede door een tweet van Don Leo Blokhuis. Maar nu de Twitter-stofwolken neer zijn gedaald, lijkt het loos alarm te zijn. Leo Blokhuis gaf ruiterlijk toe dat zijn bronnen niet deugden.

Maar hoe kwamen die geruchten dan in de wereld? Door een vaag Twitter-account dat schijnbaar lukraak data van mogelijke Bruce-concerten rondpompt.

Maar vergelijk even de laatste twee data (3 en 16 juli) met het officiële tourschema van Bruce Springsteen, en het is duidelijk dat de informatie op Bruce Data Base aan alle kanten rammelt.

De officiële tourkalender van Bruce Springsteen.

Is het erg als The Boss niet op Pinkpop staat? Nee, vinden sommigen. Liever zien ze hem in de Randstad optreden.

Ivo Niehe krijgt de grootste sterren voor de camera. Van J.K. Rowling tot Ennio Morricone, van André van Duin tot David Bowie. Maar bij Max Verstappen ving Ivo bot. Max had geen zin om de hele dag een cameraploeg van de TV-Show in zijn kielzog te hebben. Op Twitter kreeg Verstappen lof toegezwaaid.

Domien Verschuuren is populairder dan ooit. Vrouwen smelten massaal voor hem. Dat heeft een oorzaak. De 3FM-dj was deze week even op visite bij kleuter Lot in Landgraaf. Je weet wel, de vijfjarige hartendief die in de week voor Kerst de show stal in het Glazen Huis in Heerlen.

Domien en Lot samen op de foto.
Foto: Instagram/Domien Verschuuren

Ergens in maart zullen we het weten. Wie is de mol? Klaas van Kruistum is al enige tijd een serieuze kandidaat, maar de laatste weken is ook Cécile Narinx sterk in opkomst als potentiële mol. De Maastrichtse modecoryfee maakt zich wel héél verdacht, is het oordeel op Twitter. Vergezochte redeneringen? Ach.

De nieuwe film Fissa van Bobby Boermans, telg uit een bekend Venloos artistiek geslacht, maakt nogal wat los. "Spetterend, sexy en opzwepend", vindt De Telegraaf. Maar er klinken ook geluiden over seksime.

Niet alleen de film zelf krijgt trouwens kritiek, ook de berichtgeving erover op 1Limburg. Met name het volgende citaat uit Het Parool viel niet in goede aarde: "Jammer dat de meisjes en vrouwen óf alleen aan hun uiterlijk prutsen óf alleen willen neuken."

Tot slot dan nog Geert Wilders. De blonde Venlonaar verscheen deze week in de Playboy en daar wist twitterend Nederland wel raad mee.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

De week in tweets: Robbie Hasselt als Judas in The Passion?
ANP
De week in tweets: Onno & Robbie, Robbie & Jan
De week in tweets: 'CHAOS IN ROERMOND'
De week in tweets: het rijdt niet
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen