Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle voorstellingen van de Medammecour uitgesteld

Geplaatst opdonderdag 13 januari 2022 - 14:25

Alle voorstellingen van de Medammecour zijn voorlopig uitgesteld. De vastelaovesrevue zou vanaf volgende week te zien zijn in theaters in Kerkrade, Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht en Weert.

Maar vanwege de verwachtingen rondom de coronamaatregelen is nu besloten de voorstellingen te verplaatsen naar 2023.

Middagprogramma
Als het kabinet vrijdag versoepelingen aankondigt, komt er wellicht een kort muziekprogramma dat in de middag wordt geprogrammeerd om dit carnavalsseizoen toch nog iets op de planken te brengen.

Marc Hermans van De Medammecour is zaterdagochtend te gast in het radioprogramma L1 Cultuurcafe. Tussen 10:00 en 13:00 uur te horen op L1 radio.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen