Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle verdachten zaak bankmolbende op vrije voeten

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 14:49

Twee van de zes mannen die verdacht worden van het overvallen van meerdere vestigingen van de Rabobank, zijn weer vrij.

De rechtbank in Roermond besloot woensdag dat de mannen van 42 en 33 jaar de definitieve behandeling van hun zaak in vrijheid mogen afwachten. Dat meldt De Limburger.

155.000 euro
Vijf mannen zouden in de zomer van 2017 overvallen hebben gepleegd op bankfilialen in Venlo en Zundert. Zij zouden daarbij hulp hebben gekregen van bankmedewerker Lorenzo J.. Hij tipte de mannen als er klanten in de bank veel geld kwamen ophalen. Zo werd een 63-jarige Duitser in Venlo beroofd van 155.000 euro.

Lees ook: Slachtoffer straatroof had ruim 100.000 euro cash bij zich

Deelname
Zowel J. als drie andere verdachten werden eerder vrijgelaten. Het tweetal dat woensdag op vrije voeten is gekomen, heeft volgens het Openbaar Ministerie meegedaan aan de overvallen in Venlo en in Zundert.

Lees ook: Vier verdachten zaak bankmolbende op vrije voeten

In oktober staan nog getuigenverhoren gepland waarop de definitieve behandeling van de zaak op zijn vroegst pas eind van het jaar zal plaatsvinden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV