Overslaan en naar de inhoud gaan

Alle seinen op groen: Fortuna-captain terug op trainingsveld

Geplaatst opdonderdag 19 augustus 2021 - 7:06

Aanvoerder Ben Rienstra is weer terug op het trainingsveld van Fortuna Sittard. De middenvelder ontbrak nadat er vorige maand bij hem een hartafwijking werd geconstateerd.

Vervolgonderzoeken waren noodzakelijk, maar die hebben uitgewezen dat de 31-jarige Rienstra weer mag voetballen.

Opluchting
Alle partijen wilden geen enkel risico nemen en het was voor de captain onduidelijk of hij zijn carrière nog kon voortzetten. Maar onderzoeken door medici hebben aangetoond dat hij het trainingsveld weer mag betreden. Een grote opluchting voor de speler en de club.

Dankbaar voor steun
"De specialisten op de club en extern zullen de situatie blijven monitoren. Ben wil iedereen bedanken voor de geboden rust en steun in de afgelopen periode en kijkt uit naar de terugkeer op het veld", zo is te lezen in een statement van de aanvoerder en club op de website van Fortuna.

Lees ook: Hartproblemen: Fortunees Rienstra voorlopig aan de kant

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen