Overslaan en naar de inhoud gaan

Ali Messaoud naar Roda JC

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2021 - 12:31

Roda JC heeft zich versterkt met Ali Messaoud. De aanvallende middenvelder komt over van het Deense Vendsyssel FF en tekent een contract in Kerkrade tot het einde van dit seizoen.

Messaoud heeft in Denemarken zijn contract laten ontbinden om in Kerkrade te komen voetballen.

Mogelijkheden
Door het vertrek van Roland Alberg en Jordy Croux is er voor Roda JC wat financiële ruimte om op zoek te gaan naar versterking. Dat is nu dus gelukt in de persoon van Ali Messaoud. Van origine is de geboren Amsterdammer een middenvelder, maar hij speelde ook op vrijwel alle posities in de aanval. Dat is ook de reden voor Jeffrey van As om Messaoud te strikken: " Met zijn komst hebben we meer opties in de voorste linie en minstens zo belangrijk, hij heeft scorend vermogen," zo legt de technisch directeur op de clubwebsite uit.

Ervaring
Bovendien is de 29-jarige Messaoud een ervaren speler. Hij begon zijn profloopbaan bij AZ. In 2013 vertrok hij naar Willem II, waar hij samenwerkte met Jurgen Streppel. Die twee komen elkaar in Kerkrade nu dus opnieuw tegen.

Avontuur
In 2015 koos hij voor een avontuur bij Vaduz in Zwitserland om vervolgens via NEC en Excelsior in de zomer van 2019 te verhuizen naar de tweede Deense Divisie. Bij Vendsyssel FF speelde hij in het afgelopen anderhalf jaar 46 wedstrijden en scoorde daarin 13 doelpunten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen