Linda de Mol in Limburgs ‘naakt’

Een deel van de 'naaktcover' van glossy LINDA.. © Cover LINDA.
Linda de Mol, Irene Moors, Anita Witzier, Yvon Jaspers en vijf andere presentatrices sieren de cover van LINDA. in pakken die door Mieke Kockelkorn (39) uit Maastricht zijn gemaakt.
Het gaat om naaktpakken die eerder fungeerden in een theaterstuk van Karmijnrood Podiumkunst en die ook op Fashionclash te zien waren. Het tijdschrift heeft deze maand ‘de naakte waarheid’ als thema.

'Te gek'

De Mol noemt de pakken in haar blad ‘te gek’. Kostuumontwerper Kockelkorn vindt het ‘een hele eer’ dat het blad voor haar werk koos. "Tijdens de tweedaagse fotoshoot in januari hebben we heel prettig kunnen samenwerken. Ik heb de pakken goed in de gaten gehouden zodat ze niet beschadigd zouden raken en ik heb geholpen bij het aantrekken ervan."

Gelaagd jersey

De pakken, stretch, bestaan uit gelaagd jersey. De testikels bij de twee mannenpakken bevatten de gele plastic binnenkant van chocolade verrassingseitjes, opgevuld met zand. Kockelkorn, met een knipoog: "Het moet goed hangen."
Lees vrijdag meer over dit onderwerp in de Limburgse kranten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!