Linda de Mol adviseert ‘dappere’ Chantal Janzen

© Hollandse Hoogte
Linda de Mol adviseert Chantal Janzen bij haar presentatiewerk voor de Duitse televisie.
Janzen is het gezicht van de Duitse versie van talentenshow The Voice Kids. De Mol was jarenlang een kijkcijferkanon bij de oosterburen en helpt nu haar vakgenoot. "Ik heb er met Linda over gesproken. Zij vindt het heel dapper van mij dat ik dit doe. Ze weet natuurlijk uit ervaring hoe moeilijk het is om zo’n show in het Duits te presenteren", vertelt ze in weekblad Story.

Taalbarrière

De uit Tegelen afkomstige blondine heeft de eerste opnames achter de rug. Janzen geeft toe dat 'het niet makkelijk is om in een andere taal te presenteren'. "Als je één op één met iemand in een andere taal praat, gaat dat meestal goed. In een studio is het zo anders."

'Relaxed blijven'

Een tip heeft ze alvast in haar oren geknoopt: niet in paniek raken. "Linda heeft mij het advies gegeven om heel relaxed te blijven. En ik moet geloof hebben in de ervaring die ik in Nederland heb opgedaan. Dan kom je er vanzelf op kracht doorheen, zei Linda."

'Genieten'

Janzen raakt nog meer gemotiveerd door de woorden van De Mol. "Die lieve woorden hebben echt geholpen. Het is nu een kwestie van genieten, en ik heb er beslist geen spijt van. Het is een enorme kans én een uitdaging. Daar houd ik wel van."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!