Limburg in the picture: 5 Instagram-accounts om te volgen

© Instagram/ @quicksilver1961
Op Instagram worden alleen foto’s gedeeld. Limburg is aantrekkelijk met zijn heuvels, het groene landschap en karakteristieke gebouwen. Perfect om plaatjes te schieten.
Er zijn al wat mensen die maar al te graag met hun smartphone fotograferen en hun foto’s op Instagram delen. Die beelden zijn zeker de moeite waard om te kijken.
Een selectie van de mooiste Limburgse Instagram-accounts:
Als je een reisje maakt door Limburg, wat kom je dan allemaal tegen? De natuur en antieke gebouwen staan bij Kitty in de spotlights. Ook neemt ze je mee op haar reizen buiten Nederland met dezelfde plezierige plaatjes om naar te kijken.
Marloes Lammers legt alle momenten vast die zij mooi vindt. Groene landschappen, een ondergaande zon of een foto van de Maas. Simpele, maar natuurlijke foto’s met af en toe het bekende Instagram-filter.
Kerkgebouwen en wolken in de lucht, dat is wat je kan verwachten van het Instagram-account van Roy. Hij vindt het leuk om te spelen met licht en donker. De zon komt keer op keer subtiel maar prachtig terug op de foto.
Danielle Jacobs struint Maastricht door op zoek naar gave streetart. Als ze iets moois ziet, dan fotografeert ze het. Alle kunst op straat met een rauw randje legt ze vast; voornamelijk graffiti, stickers of tekeningen.
Marion uit Maastricht gaat op zoek naar de meest intieme plekjes in Limburg, om daar vervolgens een foto van te maken. Haar repertoire is opvallend en kleurig, met als onderwerp vooral flora en fauna.