'Toyboy' Ruud zag scheiding Onno en Albert aankomen

© Archief L1
Ruud Schepers is niet verbaasd dat Albert Verlinde en Onno Hoes uit elkaar zijn. In het BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn zei Scheepers. “Wat ik verwacht had is gebeurd."
Schepers kwam in december vorig jaar in het nieuws toen hij een affaire met de burgemeester van Maastricht had. De twee werden toen zoenend gefotagrafeerd in een Maastrichts hotel.

Bijzondere vriendschap met mogelijkheden

In de uitzending van zondagavond sloot de toyboy - in het gedeelte van het programma dat was opgenomen voor de bekendmaking van de scheiding - een nieuw samenzijn tussen hem en de burgemeester van Maastricht ook niet uit. “We hebben een bijzondere vriendschap met bijzondere mogelijkheden. Maar zij (Onno en Albert red.) moeten eerst iets oplossen samen, voordat ik überhaupt moet gaan nadenken over wat mijn toekomst met Onno zal zijn.”

Zag het aankomen

In een reactie na de bekendmaking van de breuk tussen het stel, blijft Schepers op de vlakte. “Wat ik verwacht had is gebeurd. Ik ben nu nog bezig om het te laten bezinken. Wat er uit gaat komen gaan we zien.”

Reden van breuk

Ook ging Schepers nog in op de vraag of hij een belangrijke rol heeft gespeeld bij de breuk tussen Albert Verlinde en Onno Hoes. “Ik heb vooraf niet over de consequenties nagedacht. Het is vervelend als mensen nu zeggen dat je een relatie kapot hebt gemaakt. Maar of dat wel, of niet zo is, zal zich gaan uitwijzen.”