Festivaloutfitjes

© Mysteryland
Er hip uitzien op festivals lijkt tegenwoordig wel een doel op zich. Sterre Chung uit Maastricht was dit weekend op Festival Bruis en verwonderde zich over de gekke outfitjes.

Hét ultieme festivalshirt

Je hebt het vast wel gespot deze zomer: een simpel shirt met bloemen erop. Razend populair, binnen no-time was het uitverkocht. Het shirt heeft zelfs z’n eigen Facebook pagina, waar foto’s op worden gepost van mensen die het bloemenshirt dragen.

De festivalananas

De ananas werd deze zomer op meerdere festivals gespot. Hij is makkelijk mee te nemen en staat leuk op foto’s. Mysteryland had zelfs een Pinapple Stage en vroeg bezoekers om een ananas mee te nemen. Iedereen die dat deed kreeg er gratis pina colada in geschonken. Lekker, maar waarom nou per se een ananas… Dat blijft een mysterie.

Onesies

Wie kent de onesie niet? Je hebt de Japanse dierenvariant vast wel eens voorbij zien komen tijdens carnaval. Het is dus ook hip om op een festival in een 1-delig pak rond te lopen. Waarom? Waarschijnlijk zit ‘ie gewoon heel comfortabel. En het ziet er natuurlijk wel bijzonder uit.
Heb jij ook iets meegemaakt? Laat het ons weten!