Een uitgedachte grap + nietsvermoedende mensen = ?

© KingTV
Kenneth maakt prankvideo’s. Grappen, maar ook experimenten die op camera worden vastgelegd. “Ik vind het leuk om mensen te entertainen, om ze te laten lachen”, vertelt Kenneth uit Maastricht.
De formule voor zijn grappen? Nietsvermoedende mensen plus een goed uitgedachte grap. “Laatst hulden we ons in vuilniszakken en lieten we voorbijgangers schrikken”, vertelt Kenneth. “De reacties waren uiteenlopend. Dat geeft mij een kick.”

Lachkicks

Sommige mensen willen Kenneth na zo’n grap voor z’n kop slaan, anderen lachen zich rot. “In de meeste gevallen wordt de grap met liefde ontvangen”, zegt Kenneth.

Die grappen bedenkt hij met zijn vriend Nigel van Burg en verzamelt ze onder de naam KingTV. Of ze tijdens een grap op de grond liggen van het lachen? “Nee, tijdens de grap ben ik gefocust om het goed op beeld te krijgen. Later, als ik ga editen dan moet ik natuurlijk ook super hard lachen.”

Toekomst

Later zou Kenneth graag samenwerken met anderen, om zo nog meer pranks uit te kunnen halen. “Het lijkt me ook gaaf om prankvideo’s voor en met zieke kinderen te maken, om hen ook te laten lachen.”
Nieuwsgierig geworden? Check deze video en lach!
Heb jij wel eens een prank meegemaakt? Laat het ons weten!