Marco Bogers Directeur VVV-Venlo

VVV-directeur Bogers: 'Willen bij top acht eindigen'

VVV-Venlo wil dit seizoen in de top acht eindigen in de Keuken Kampioen Divisie. "Aan het eind van het seizoen kunnen gekke dingen gebeuren", zegt Marco Bogers, algemeen directeur van de Venlose club.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo
Bogers: 'VVV verliest dit seizoen 2 miljoen euro'

VVV-Venlo verliest dit seizoen 2 miljoen euro door de coronacrisis. Dat zegt algemeen directeur Marco Bogers. "Een miljoen euro aan compensatie, de andere miljoen is omzetverlies. Dat is fors."

Marco Bogers
Bogers: 'Nog geen beslissing over toekomst De Koning'

VVV-Venlo is nog niet in overleg met trainer Hans de Koning over de verlenging van zijn contract. "Wij vinden het te vroeg om het te hebben over de hoofdtrainer van komend seizoen", zegt algemeen directeur van de voetbalclub Marco Bogers.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock
Roda JC vindt in Bouckaert nieuwe tussenpaus

Karel Bouckaert is aangesteld als nieuwe statutair directeur van Roda JC Kerkrade.

Harm van Veldhoven tijdelijk buitenspel

De algemeen directeur van Roda JC, Harm van Veldhoven, is wegens persoonlijke omstandigheden tijdelijk niet in staat om zijn werk uit te voeren.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten