Lintjesregen 2018: 6 onderscheidingen in Echt-Susteren

In de gemeente Echt-Susteren hebben donderdag 26 april zes inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Jos Hessels.

Lintjesregen 2018: 5 onderscheidingen in Bergen

In de gemeente Bergen hebben donderdag 26 april vijf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Manon Pelzer.

Lintjesregen 2018: 4 onderscheidingen in Beesel

In de gemeente Beesel hebben donderdag 26 april vier inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Petra Dassen-Housen.

Lintjesregen 2018: 10 onderscheidingen in Eijsden-Margraten

In de gemeente Eijsden-Margraten hebben donderdag 26 april tien inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Dieudonné Akkermans.

Lintjesregen 2018: 5 onderscheidingen in Brunssum

In de gemeente Brunssum hebben donderdag 26 april vijf inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Gert Leers.

Lintjesregen 2018: 2 onderscheidingen in Beek

In de gemeente Beek hebben donderdag 26 april twee inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Christine van Basten-Boddin.

Lintjesregen 2018: 16 onderscheidingen in Weert

In de gemeente Weert hebben donderdag 26 april zestien inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Jos Heijmans.

Lintjesregen 2018: 3 onderscheidingen in Voerendaal

In de gemeente Voerendaal hebben donderdag 26 april drie inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Wil Houben.

Lintjesregen 2018: 9 onderscheidingen in Venray

In de gemeente Venray hebben donderdag 26 april negen inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Hans Gilissen.

Lintjesregen 2018: 21 onderscheidingen in Venlo

In de gemeente Venlo hebben donderdag 26 april 21 inwoners een koninklijke onderscheiding ontvangen. De lintjes werden uitgereikt door burgemeester Antoin Scholten.

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties