Sjors Ultee

Keepersrel Fortuna Sittard duurt voort: 'Veel is niet waar'

Fortuna Sittard stelt dat de deze week aan de kant geschoven keeperstrainer Sieb Dijkstra onwaarheden de wereld in heeft geholpen.

Grégoire Amiot Alexei Koselev Fortuna Sittard
Fortuna-doelman Koselev op weg naar Japan

De Japanse club Jubilo Iwata heeft de komst van doelman Alexei Koselev aangekondigd. Op Twitter laat de club, dat uitkomt op het tweede niveau, weten dat het contract ondertekend wordt na een medische test in Japan.

Geen aanbiedingen voor Fortuna Sittard-smaakmakers

Met het einde van de transferperiode in zicht spelen smaakmakers Alexei Koșelev (25) en Mark Diemers (25) nog altijd bij Fortuna Sittard. Voor beide spelers is er momenteel, vijf dagen voor het sluiten van de markt, geen concrete interesse.

Fortuna versterkt selectie met boomlange Moldavische goalie

Fortuna Sittard heeft een nieuwe doelman gecontracteerd. De twee meter lange Alexei Koșelev (24) uit Moldavië heeft een driejarig contract getekend.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten