Overslaan en naar de inhoud gaan

Alerte campinggasten voorkomen potentiële gasexplosie

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 7:34

Goed optreden van campinggasten heeft op natuurcamping Wega in Weert een potentiële gasexplosie voorkomen.

Dat meldt de lokale nieuwssite WeertDeGekste.nl.

Ontkoppelen
Campinggasten roken een gaslucht rond een van de caravans op het terrein. Omdat de eigenaar van de caravan op dat moment niet aanwezig was, werd besloten de brandweer te alarmeren. Campinggasten besloten intussen de betreffende caravan van het elektriciteitsnet te ontkoppelen.

Lekken
De brandweer wist vervolgens de caravan te openen. Daar bleken twee gasflessen te staan die aan het lekken waren. Die zijn door de brandweer naar buiten gehaald.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen