Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Alemannia Aachen vraagt weer faillissement aan

Geplaatst opdinsdag 21 maart 2017 - 22:08

Alemannia Aachen heeft faillissement aangevraagd bij de rechtbank in Aken.

De club zag zich daartoe gedwongen omdat niet ze meer aan haar betalingsverplichtingen dreigde te kunnen voldoen.

Stadion
Vijf jaar geleden werd ook al faillissement aangevraagd. Destijds verloor de club het stadion.

Onderhandelingen
De afgelopen weken is er met verschillende partijen waaronder beleggers intensief onderhandeld, maar die onderhandelingen hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Punten in mindering
Alemannia Aachen stond vierde in de Regionalliga maar moet nu door de financiële problemen negen punten inleveren. Daardoor zakt de ploeg een flink stuk op de ranglijst.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Kaartverkoop Alemannia Aachen wegens succes stilgelegd
Alemannia Aachen speelt voor recordaantal mensen
Stad Aken koopt Tivoli-stadion
Trainer Alemannia Aachen stapt op
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen