Alec Smit

Handbalinternational Alec Smit doelbewust naar de top

Alec Smit wist als handballer al vroeg wat hij wilde: in het buitenland handballen en uiteindelijk een vaste waarde in Oranje worden.

handbal oranje heren
Ongunstige potindeling handballers bij loting EK

De Nederlandse handballers hebben niet geprofiteerd van hun sterke eindschot in de kwalificatiereeks voor het EK van 2022.

Stavast
Quarantaine kost handballer Stavast selectie voor Oranje

Ivar Stavast kan zich niet aansluiten bij de selectie van het Nederlands handbalteam. Hij moet in quarantaine bij zijn Duitse club HC Elbflorenz Dresden.

Kay Smits handbal
Kay Smits schiet Oranje naar winst tegen Polen

Handballer Kay Smits heeft Oranje in de slotseconde van de uitwedstrijd tegen Polen naar de winst geschoten. Nederland won het EK-kwalificatieduel met 26-27.

Tim Claessens
Tim Claessens toegevoegd aan Oranje

Handballer Tim Claessens is door bondscoach Richardsson aan de selectie van de Nederlandse ploeg toegevoegd.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Handballers vinden duel met Turkije 'onverantwoord'

De Nederlandse handballers, met daarbij de Limburgers Alec Smit (Sonderjyske), Kay Smits (TTH Holstebro), Ivo Steins (Lions) en Luc Steins (Fenix Toulouse), spelen woensdag met grote tegenzin tegen Turkije in de kwalificatiereeks voor het EK van 2022.

Evert Kooijman handballer Geleen Achilles Bocholt
Handballer Kooijman toegevoegd aan Oranje

Bondscoach Erlingur Richardson van het Nederlands handbalteam heeft zijn selectie moeten wijzigen voor de oefenwedstrijd tegen Duitsland vrijdag Magdeburg.

Luc Steins handbal
Blessure Luc Steins bij oefennederlaag handbalheren

De nationale handbalequipe heeft in de voorbereiding op het EK vrijdagavond een oefenduel van Tunesië verloren. Luc Steins raakte bovendien geblesseerd.

Alec Smit - handballer
Alec Smit stapt over van Bundesliga naar Deense competitie

Alec Smit vervolgt zijn handbalcarrière in Denemarken. De 20-jarige Sittardenaar stapt per direct over van het Duitse HSG Nordhorn-Lingen naar het Deense SønderjyskE.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Zeven Limburgers in voorlopige selectie EK handbal

Bondscoach Erlingur Richardsson heeft zeven Limburgers opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het EK handbal voor mannen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten