Overslaan en naar de inhoud gaan

Aldi koopt ruimte bij Fortuna-stadion

Geplaatst opwoensdag 7 december 2016 - 7:18

Supermarktketen Aldi koopt een nog te bouwen winkelruimte in het stadion van Fortuna Sittard.

Tot die tijd huurt de discounter voor de periode van een jaar een tijdelijke ruimte bij het stadion. Daarmee is de verhuizing van de Aldi, die nu nog naast Albert Heijn aan de Brugstraat zit, dus een definitieve. Eerder bevestigde de discounter alleen het bestaan van het eenjarige huurcontract.

Koopovereenkomst
Uit een brief van Aldi en ontwikkelaar Afbouw Stadion blijkt nu dat er daarnaast sprake is van een koopovereenkomst. Nog eind dit jaar gaat de tijdelijke winkelruimte van Aldi bij het stadion open. De bouw van de definitieve winkel start naar verwachting 'binnen enkele maanden.'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

NVWA tikt Albert Heijn Sittard op de vingers
Tijdelijke vestiging Aldi in Gronsveld gaat open
Gewapende overval op supermarkt Weert
Klant Jumbo in Limburg meestal duurder uit
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen