Weert geeft De Aldenborgh toch iets meer subsidie

Geschied- en oudheidskundige kring De Aldenborgh krijgt iets meer dan 618 euro extra subsidie. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Weert heeft subsidie De Aldenborgh niet goed gemotiveerd

De gemeente Weert heeft het besluit waarbij De Aldenborgh geen 5000 maar 2000 euro subsidie krijgt, niet goed genoeg gemotiveerd.

Rechtszaak tegen gemeente Weert om subsidie jubileum

Geschied- en oudheidkundige kring De Aldenborgh wil via de rechter alsnog drieduizend euro subsidie van de gemeente voor de viering van zijn 75-jarige jubileum.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart