Weert geeft De Aldenborgh toch iets meer subsidie

Geschied- en oudheidskundige kring De Aldenborgh krijgt iets meer dan 618 euro extra subsidie. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Weert heeft subsidie De Aldenborgh niet goed gemotiveerd

De gemeente Weert heeft het besluit waarbij De Aldenborgh geen 5000 maar 2000 euro subsidie krijgt, niet goed genoeg gemotiveerd.

Rechtszaak tegen gemeente Weert om subsidie jubileum

Geschied- en oudheidkundige kring De Aldenborgh wil via de rechter alsnog drieduizend euro subsidie van de gemeente voor de viering van zijn 75-jarige jubileum.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts