Dronken automoblist

Hardleerse dronken automobilist raakt rijbewijs kwijt

Een 33-jarige automobilist met een slok op is in de nacht van donderdag op vrijdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij tot twee keer toe in Gennep staande is gehouden.

Een op acht Limburgers drinkt regelmatig alcoholvrij bier

Eén op de acht Limburgers drinkt minstens één keer per week een alcoholvrij biertje.

Man (28) drinkt véél te veel en wordt twee keer aangehouden

Een hardleerse Heerlenaar (28) heeft een pittig weekend achter de rug. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd hij aangehouden en bleek dat hij twaalf keer meer had gedronken dan toegestaan. Hij kreeg een rijverbod, maar werd later die ochtend opnieuw aangehouden.

Grootste drankorgels van Limburg wonen in de hoofdstad

Maastricht, Gulpen-Wittem en Vaals zijn de gemeentes in Limburg met het hoogste aantal overmatige drinkers.

Onder meer drugsrunner en katvanger gepakt in Vaals

Bij een kentekencontrole in Vaals zijn de politie en de Koninklijke Marechaussee dinsdag op een indrukwekkende serie overtredingen gestuit.

Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt na dronkenmansrit

Een beginnend bestuurder is in de nacht van woensdag op donderdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij in Sint Odiliënberg tegen een gevel van een woning was geknald.

'Bestuurder speedboot dodelijk ongeluk was niet dronken'

De 33-jarige man die twee weken geleden de 15-jarige Mirthe uit Neer overvoer met zijn speedboot had niet te veel gedronken.

Beschonken bestuurster botst tegen boom in Sittard
Een automobilist met en een slok op is zaterdagmorgen vroeg in Sittard tegen een boom gereden.
Bestuurder speedboot die Mirthe (15) overvoer had gedronken

De 33-jarige man die vorige week een meisje uit Neer met fatale gevolgen overvoer met zijn speedboot, had te veel gedronken. Dat stelt justitie.

Politie arresteert mensensmokkelaars tijdens grote actie

Een grootschalige politieactie op donderdag heeft de nodige vruchten afgeworpen. Er werden meerdere arrestaties verricht, onder meer voor mensensmokkel en drugs- en wapenbezit.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart