Ongeval A2 Maarheeze (3 jan 2021)

Beschonken automobiliste veroorzaakt ongeluk op A2

Bij een eenzijdig ongeval op de A2 ter hoogte van Maarheeze heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige automobiliste uit Hulsberg aangehouden.

zwaailicht politie achtervolging
Automobilist opgepakt na spookrij-achtervolging

De politie heeft woensdagavond een 37-jarige Heerlenaar opgepakt na een achtervolging.

Bier Terras Drank Biertje
Alcoholverbod bij sportclub: 'Willen voorbeeldfunctie zijn'

De Sevenumse voetbalclub Sparta'18 wil zeker meewerken om het mogelijke alcoholverbod in te stellen bij openbare feesten waar kinderen bij zijn.

De Rooyse Wissel
Tbs'ers op verlof met enkelband die alcohol meet

Tbs'ers van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum kunnen vanaf deze maand op verlof met een enkelband die 24 uur per dag meet of een tbs-patiënt tijdens zijn verlof alcohol heeft genuttigd.

Alcohol, bier (13 nov 2020)
Onderzoek naar alcoholverbod Horst aan de Maas

Een meerderheid van de gemeenteraad in Horst aan de Maas wil de mogelijkheid van een alcoholverbod bij openbare feestjes waar kinderen bij zijn onderzoeken.

Alcoholgebruik neemt toe tijdens coronacrisis
'Let op overmatig alcoholgebruik tijdens de coronacrisis'

Door de coronacrisis is ongeveer 20 procent van de bevolking meer alcohol gaan drinken. Dat blijkt uit onderzoek van het Trimbos Instituut naar het drankgebruik tijdens de eerste golf van het coronavirus.

Eenzijdig ongeval Melderslo
Bestuurster onder invloed veroorzaakt eenzijdig ongeval

Een bestuurster met alcohol op heeft zaterdagavond in Melderslo een eenzijdig ongeval veroorzaakt.

Ongeval Ringbaan-Noord Weert (23 okt 2020)
Automobiliste met slok op rijdt frontaal tegen lichtmast

Een automobiliste is vrijdagavond op de Ringbaan-Noord in Weert frontaal tegen een lichtmast gebotst.

stock alcohol autorijden rijden onder invloed
Dronken vrouw kruipt achter stuur met kind op achterbank

Een vrouw in Heerlen is aangehouden terwijl ze met ruim zes keer de toegestane hoeveelheid alcohol op achter het stuur zat. Op de achterbank van de auto zat haar 5-jarige dochtertje.

Alcoholcontrole
Beschonken bestuurder rijdt door na botsing in Margraten

De politie heeft een 29-jarige man uit Vaals in Margraten aangehouden in de nacht van woensdag op donderdag. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van de plek van een ongeval.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV