stock bier supermarkt

Winkelpersoneel mishandeld vanwege verbod op verkoop bier

Winkelpersoneel van een supermarkt in Hoensbroek is zaterdagavond bedreigd en mishandeld, omdat het geen bier meer wilde verkopen aan twee mannen.

Politie nacht stock
Bestuurder rijdt over A73 met vijf keer teveel alcohol op

Een bestuurder is zondagnacht het rijbewijs verloren nadat deze te veel had gedronken. De bestuurder had ruim vijf keer meer alcohol op dan toegestaan.

Politiebureau Roermond
Dronken man met celtegoed in Polen opgepakt

Een man die in Roermond is aangehouden voor openbare dronkenschap, blijkt in Polen nog een forse gevangenisstraf open te hebben staan.

Arrestatie aanhouding boeien politie
Vrouw bijt agent in hand na aanhouding in Sevenum

Een 46-jarige vrouw uit Steyl is donderdagmiddag in Sevenum aangehouden, nadat zij vermoedelijk onder invloed van alcohol haar auto heeft bestuurd. Na haar aanhouding beet de vrouw een agent in de hand.

Auto Greppel Melderslo (17 feb 2021)
Auto in greppel Melderslo; bestuurder vlucht

Een 23-jarige automobilist is dinsdagavond op de vlucht geslagen in Melderslo. Kort daarvoor had hij zijn voertuig in een greppel gereden op de Massenweg.

Aanvaring veerpont Baarlo (2 feb 2021)
Op zoek naar anker van schip na aanvaring op de Maas

Rijkswaterstaat speurt de bodem van de Maas af bij Steyl in de hoop het anker te vinden van het schip dat in aanvaring kwam met een veerpont.

Ongeval A2 Maarheeze (3 jan 2021)
Beschonken automobiliste veroorzaakt ongeluk op A2

Bij een eenzijdig ongeval op de A2 ter hoogte van Maarheeze heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige automobiliste uit Hulsberg aangehouden.

zwaailicht politie achtervolging
Automobilist opgepakt na spookrij-achtervolging

De politie heeft woensdagavond een 37-jarige Heerlenaar opgepakt na een achtervolging.

Bier Terras Drank Biertje
Alcoholverbod bij sportclub: 'Willen voorbeeldfunctie zijn'

De Sevenumse voetbalclub Sparta'18 wil zeker meewerken om het mogelijke alcoholverbod in te stellen bij openbare feesten waar kinderen bij zijn.

De Rooyse Wissel
Tbs'ers op verlof met enkelband die alcohol meet

Tbs'ers van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum kunnen vanaf deze maand op verlof met een enkelband die 24 uur per dag meet of een tbs-patiënt tijdens zijn verlof alcohol heeft genuttigd.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane