Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Verlinde verdrietig door vertrek van Hoes

Geplaatst opwoensdag 10 december 2014 - 18:59

Albert Verlinde is verdrietig door het vertrek van Onno Hoes als burgemeeester van Maastricht.

Dat zegt de ex-man van de burgemeester woensdagavond in RTL Boulevard.

Bevriend
"Over het politieke deel ga ik niet, maar ik kan natuurlijk wel als ex-partner er iets over zeggen. Ik kan alleen maar zeggen dat Onno en ik hartstikke goed bevriend zijn, wat mensen op Twitter ook roepen."

PowNed
Wel vindt de musicalproducent het goed dat Hoes juridische stappen onderneemt tegen PowNed. De televisieomroep liet vorige week de privébeelden van de burgemeester zien. "Het is zonder enige toestemming op de buis geknald."

New York
Verlinde was afgelopen weekend met Hoes naar New York. "We hebben heerlijke dagen in New York gehad met vrienden. Als dit gebeurt, raakt het je ongelooflijk. Het doet je verdriet als dit iemand overkomt met wie je 22 jaar bent geweest."

Het stel liet half oktober weten uit elkaar te gaan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Verlinde: 'Geknokt, maar niet gewonnen'
Albert en Onno wilden samen oud worden
Onno Hoes en Albert Verlinde weer samen?
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen