Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Verlinde: ‘Twan Huys is een wiebelende schaatser’

Geplaatst opmaandag 17 september 2018 - 10:34

Entertainmentman Albert Verlinde is niet te spreken over het nieuwe RTL Late Night met Twan Huys.

"Twan vraagt zich de hele tijd af of hij nu nieuws of entertainment moet brengen. Het resultaat is dat ik naar een constant wiebelende schaatser zit te kijken", vertelt Verlinde aan het AD.

'Beetje laf'
Aanleiding voor deze uitspraak is het nieuwe entertainmentprogramma dat Verlinde met Jan Versteegh gaat maken bij SBS6. Het programma wordt niet een nieuwe versie van RTL Boulevard, waar Verlinde jarenlang als deskundige aan de desk zat, maar wel wil hij de brutaliteit terug op tv. Iets wat hij mist bij RTL Late Night. "Als ik nu RTL Late Night met Twan Huys zie, waar iedereen zich keurig inhoudt als de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan tafel zit, jeuken mijn vingers. Ik vind dat een beetje laf."

Met zijn nieuwe programma, waarvoor hij een tweejarig contract heeft getekend, gaat Verlinde een drukke periode tegemoet. Vorige week trad hij ook toe tot de Raad van Commissarissen van het MECC Maastricht.

Lees ook: Albert Verlinde nieuwe commissaris MECC

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen