Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Verlinde nieuwe commissaris MECC

Geplaatst opdinsdag 11 september 2018 - 14:07

Albert Verlinde is dinsdag toegetreden tot de Raad van Commissarissen van congrescentrum MECC in Maastricht.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Entertainmentexpert
Met de directeur van Stage Entertainment en zijn eigen Albert Verlinde Entertainment haalt het MECC een expert uit de entertainmentwereld in huis. Verlinde produceert al ruim 15 jaar musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Daarnaast zat hij ook jarenlang aan de desk bij RTL Boulevard.

Onno Hoes
De Limburgse hoofdstad kent Verlinde al op zijn duimpje. Hij woonde al eerder met oud-burgemeester van Maastricht Onno Hoes in de stad. De twee zouden in juni een nieuw appartement in het centrum hebben gekocht.

Lees ook: Onno en Albert kopen nieuw stulpje in Maastricht

Vier leden
Naast Albert Verlinde heeft het MECC nog een nieuwe commissaris aangesteld, namelijk de Brabantse Lian Doesburg. Zij is directeur accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs in Breda. Met voorzitter Jan Lamkin en met prof. dr. Marielle Heijltjes bestaat de Raad van Commissarissen van het MECC voortaan uit vier leden.

appdownloads

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen