Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Verlinde nieuwe commissaris MECC

Geplaatst opdinsdag 11 september 2018 - 14:07

Albert Verlinde is dinsdag toegetreden tot de Raad van Commissarissen van congrescentrum MECC in Maastricht.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Entertainmentexpert
Met de directeur van Stage Entertainment en zijn eigen Albert Verlinde Entertainment haalt het MECC een expert uit de entertainmentwereld in huis. Verlinde produceert al ruim 15 jaar musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Daarnaast zat hij ook jarenlang aan de desk bij RTL Boulevard.

Onno Hoes
De Limburgse hoofdstad kent Verlinde al op zijn duimpje. Hij woonde al eerder met oud-burgemeester van Maastricht Onno Hoes in de stad. De twee zouden in juni een nieuw appartement in het centrum hebben gekocht.

Lees ook: Onno en Albert kopen nieuw stulpje in Maastricht

Vier leden
Naast Albert Verlinde heeft het MECC nog een nieuwe commissaris aangesteld, namelijk de Brabantse Lian Doesburg. Zij is directeur accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs in Breda. Met voorzitter Jan Lamkin en met prof. dr. Marielle Heijltjes bestaat de Raad van Commissarissen van het MECC voortaan uit vier leden.

appdownloads

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen