Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Verlinde nieuwe commissaris MECC

Geplaatst opdinsdag 11 september 2018 - 14:07

Albert Verlinde is dinsdag toegetreden tot de Raad van Commissarissen van congrescentrum MECC in Maastricht.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Entertainmentexpert
Met de directeur van Stage Entertainment en zijn eigen Albert Verlinde Entertainment haalt het MECC een expert uit de entertainmentwereld in huis. Verlinde produceert al ruim 15 jaar musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Daarnaast zat hij ook jarenlang aan de desk bij RTL Boulevard.

Onno Hoes
De Limburgse hoofdstad kent Verlinde al op zijn duimpje. Hij woonde al eerder met oud-burgemeester van Maastricht Onno Hoes in de stad. De twee zouden in juni een nieuw appartement in het centrum hebben gekocht.

Lees ook: Onno en Albert kopen nieuw stulpje in Maastricht

Vier leden
Naast Albert Verlinde heeft het MECC nog een nieuwe commissaris aangesteld, namelijk de Brabantse Lian Doesburg. Zij is directeur accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs in Breda. Met voorzitter Jan Lamkin en met prof. dr. Marielle Heijltjes bestaat de Raad van Commissarissen van het MECC voortaan uit vier leden.

appdownloads

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen