Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Verlinde nieuwe commissaris MECC

Geplaatst opdinsdag 11 september 2018 - 14:07

Albert Verlinde is dinsdag toegetreden tot de Raad van Commissarissen van congrescentrum MECC in Maastricht.

Dat meldt lifestylemagazine Chapeau.

Entertainmentexpert
Met de directeur van Stage Entertainment en zijn eigen Albert Verlinde Entertainment haalt het MECC een expert uit de entertainmentwereld in huis. Verlinde produceert al ruim 15 jaar musicals, toneelstukken en theaterconcerten. Daarnaast zat hij ook jarenlang aan de desk bij RTL Boulevard.

Onno Hoes
De Limburgse hoofdstad kent Verlinde al op zijn duimpje. Hij woonde al eerder met oud-burgemeester van Maastricht Onno Hoes in de stad. De twee zouden in juni een nieuw appartement in het centrum hebben gekocht.

Lees ook: Onno en Albert kopen nieuw stulpje in Maastricht

Vier leden
Naast Albert Verlinde heeft het MECC nog een nieuwe commissaris aangesteld, namelijk de Brabantse Lian Doesburg. Zij is directeur accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs in Breda. Met voorzitter Jan Lamkin en met prof. dr. Marielle Heijltjes bestaat de Raad van Commissarissen van het MECC voortaan uit vier leden.

appdownloads

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen