Betalen kassa mondkapje

Winkeliers vrezen niet voor escalaties door mondkapjesplicht

Winkeliers in Limburg zullen geen strijd voeren met klanten over het al dan niet dragen van een mondkapje.

selfiemuseum
Selfiemuseum zet jongeren in de picture voor onderzoek

Door expositieruimtes in te richten die zich goed lenen voor het maken van een 'selfie' hoopt projectleider Edwin de Klein dat er veel jongeren op het museum afkomen. Die heeft hij namelijk nodig voor een onderzoek.

selfiemuseum
Selfiemuseum in leegstaande supermarkt in Venray

Het leegstaande Albert Heijn-pand in het centrum van Venray is omgetoverd tot een pop-up selfiemuseum. Selfiemuseum APP!E opent vanaf vrijdag 27 november de deuren.

Alcoholverbod supermarkt AH (16 okt 2020)
Alcoholverbod supermarkt: 'Het heeft indruk gemaakt'

Supermarkten mogen sinds donderdagavond 20:00 uur geen alcohol meer verkopen. "De eerste dag is buitengewoon goed verlopen", zegt manager Frank Ackermans van Albert Heijn XL in winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht tevreden.

Gaslekkage uit koelcel in supermarkt Albert Heijn Reuver (15 okt 2020)
Supermarkt Reuver ontruimd om gaslek

Het filiaal van supermarkt Albert Heijn in Reuver is donderdagochtend korte tijd ontruimd geweest vanwege een mogelijke gaslekkage.

Brand AH XL in Kerkrade
Evacuatie na brand bij Albert Heijn XL in Parkstadstadion

Circa twintig klanten en medewerkers van de Albert Heijn XL dat is gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade, zijn donderdagavond geëvacueerd nadat rond 21:30 uur brand uitbrak in het winkelmagazijn. Er raakte niemand gewond.

albert heijn brusselse poort maastricht (23 jul 2020)
Supermarkt Maastricht na grote storing weer open

De grote stroomstoring van donderdagochtend bij de Albert Heijn in winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht is voorbij. Dat laat de manager van de supermarkt, Frank Ackermans, weten.

albert heijn brusselse poort maastricht (23 jul 2020)
Grote stroomstoring bij filiaal Albert Heijn in Maastricht

Bij een Albert Heijn-filiaal in Maastricht is alle stroom uitgevallen door een fout bij werkzaamheden. Daardoor zijn kabels doorboord.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV