Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert en Onno wilden samen oud worden

Geplaatst opdonderdag 16 oktober 2014 - 8:55

Albert Verlinde en Onno Hoes wilden samen oud worden. ''Dat hebben we oprecht gehoopt en ook lang gedacht'', vertelt Albert in een interview aan De Telegraaf.

"Maar we zijn nog te jong om dan maar door te blijven hobbelen en te denken 'laat maar'."

Slippertje
In het interview vertelt Albert dat het slippertje dat burgemeester Onno Hoes in december van vorig jaar maakte niets met de breuk te maken heeft. "Die hele toestand heeft er niets mee te maken. Sterker nog, we zijn er toen al rond voor uitgekomen dat we samen problemen hadden."

Goede hoop
Verlinde dacht dan ook lang dat het wel weer goed zou komen. "We hebben deze zomer een lange, heerlijke vakantie gehad naar het Verre Oosten, naar Vietnam onder andere. We hebben geweldig gepraat en een geweldige tijd gehad." Daarna had het stel weer alle vertrouwen in een toekomst samen.

"Daarom komt het zelfs voor mensen uit onze naaste omgeving als een verrassing. We kwamen helemaal uitgerust terug, met het vaste idee dat het zou lukken."

Goed geregisseerd
Uiteindelijk bleek doorgaan dus toch geen optie en werd de breuk woensdagmiddag wereldkundig gemaakt. Een strak geregisseerde onthulling volgens Verlinde.

"We hadden afgesproken het om vier uur bekend te maken. Maandagavond hebben we nog heel fijn bij elkaar gezeten en dat moment gekozen. En de hele woensdag hadden we, aftellend naar vier uur, telefonisch contact. 'Sterkte straks' en, nou ja dat soort teksten. Gewoon aardig, elkaar moed inspreken."

Lees ook de analyse van De Limburger/ Limburgs Dagblad.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Verlinde: 'Geknokt, maar niet gewonnen'
Onno Hoes en Albert Verlinde weer samen?
Albert Verlinde verdrietig door vertrek van Hoes
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen