Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert en Onno wilden samen oud worden

Geplaatst opdonderdag 16 oktober 2014 - 8:55

Albert Verlinde en Onno Hoes wilden samen oud worden. ''Dat hebben we oprecht gehoopt en ook lang gedacht'', vertelt Albert in een interview aan De Telegraaf.

"Maar we zijn nog te jong om dan maar door te blijven hobbelen en te denken 'laat maar'."

Slippertje
In het interview vertelt Albert dat het slippertje dat burgemeester Onno Hoes in december van vorig jaar maakte niets met de breuk te maken heeft. "Die hele toestand heeft er niets mee te maken. Sterker nog, we zijn er toen al rond voor uitgekomen dat we samen problemen hadden."

Goede hoop
Verlinde dacht dan ook lang dat het wel weer goed zou komen. "We hebben deze zomer een lange, heerlijke vakantie gehad naar het Verre Oosten, naar Vietnam onder andere. We hebben geweldig gepraat en een geweldige tijd gehad." Daarna had het stel weer alle vertrouwen in een toekomst samen.

"Daarom komt het zelfs voor mensen uit onze naaste omgeving als een verrassing. We kwamen helemaal uitgerust terug, met het vaste idee dat het zou lukken."

Goed geregisseerd
Uiteindelijk bleek doorgaan dus toch geen optie en werd de breuk woensdagmiddag wereldkundig gemaakt. Een strak geregisseerde onthulling volgens Verlinde.

"We hadden afgesproken het om vier uur bekend te maken. Maandagavond hebben we nog heel fijn bij elkaar gezeten en dat moment gekozen. En de hele woensdag hadden we, aftellend naar vier uur, telefonisch contact. 'Sterkte straks' en, nou ja dat soort teksten. Gewoon aardig, elkaar moed inspreken."

Lees ook de analyse van De Limburger/ Limburgs Dagblad.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Verlinde: 'Geknokt, maar niet gewonnen'
Albert Verlinde verdrietig door vertrek van Hoes
Ex-man burgemeester Maastricht weekje ertussenuit
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen