Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert en Onno wilden samen oud worden

Geplaatst opdonderdag 16 oktober 2014 - 8:55

Albert Verlinde en Onno Hoes wilden samen oud worden. ''Dat hebben we oprecht gehoopt en ook lang gedacht'', vertelt Albert in een interview aan De Telegraaf.

"Maar we zijn nog te jong om dan maar door te blijven hobbelen en te denken 'laat maar'."

Slippertje
In het interview vertelt Albert dat het slippertje dat burgemeester Onno Hoes in december van vorig jaar maakte niets met de breuk te maken heeft. "Die hele toestand heeft er niets mee te maken. Sterker nog, we zijn er toen al rond voor uitgekomen dat we samen problemen hadden."

Goede hoop
Verlinde dacht dan ook lang dat het wel weer goed zou komen. "We hebben deze zomer een lange, heerlijke vakantie gehad naar het Verre Oosten, naar Vietnam onder andere. We hebben geweldig gepraat en een geweldige tijd gehad." Daarna had het stel weer alle vertrouwen in een toekomst samen.

"Daarom komt het zelfs voor mensen uit onze naaste omgeving als een verrassing. We kwamen helemaal uitgerust terug, met het vaste idee dat het zou lukken."

Goed geregisseerd
Uiteindelijk bleek doorgaan dus toch geen optie en werd de breuk woensdagmiddag wereldkundig gemaakt. Een strak geregisseerde onthulling volgens Verlinde.

"We hadden afgesproken het om vier uur bekend te maken. Maandagavond hebben we nog heel fijn bij elkaar gezeten en dat moment gekozen. En de hele woensdag hadden we, aftellend naar vier uur, telefonisch contact. 'Sterkte straks' en, nou ja dat soort teksten. Gewoon aardig, elkaar moed inspreken."

Lees ook de analyse van De Limburger/ Limburgs Dagblad.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden
Verlinde: 'Geknokt, maar niet gewonnen'
Albert Verlinde verdrietig door vertrek van Hoes
Ex-man burgemeester Maastricht weekje ertussenuit
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen