Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)

Tony bleef uit handen justitie: waarom meldde hij zichzelf?

Hij wist een jaar uit handen van politie en justitie te blijven, tot Dejvi 'Tony' G. (38) zich woensdag uit eigen beweging op een politiebureau meldde. Wie is deze Albanees en waarom is hij plots terug?

Arrestatie aanhouding boeien politie
Voortvluchtige Albanees meldt zich na jaar bij politie

Een gezochte Albanees heeft zich woensdagochtend gemeld bij de politie in Heerlen. De man was al een jaar voortvluchtig. Het zou gaan om Dejvi 'Tony' G. (38).

Hennepkwekerij Nusterweg Sittard (9 sep 2021)
Hennepkwekerij met eigen slaapruimte in Sittard

De politie heeft donderdagochtend twee Albanezen in de boeien geslagen na de ontmanteling van een hennepkwekerij in Sittard.

Haven Hamburg boot container stock
Miljoenentransport cocaïne was slechts 'testritje'

Een mislukt cocaïnetransport van Colombia naar Hamburg, volgens justitie opgezet door Limburgse partijen, was een test. Betrokkenen wilden in maart controleren of de 450 kilo cocaïne probleemloos kon worden vervoerd.

Hennep Mathias Kempstraat Sittard (19 april 2021)
Jonge Griek veroordeeld voor opslag van 400 kilo hennep

Marcos T. (18) gaat twee jaar de gevangenis in voor betrokkenheid bij een grote opslagplaats voor drugs in Sittard. In het pand werden bijna 400 kilo hennep en een geldbedrag van 72.000 euro gevonden.

Politie hennep Mathias Kempstraat Sittard (19 april 2021)
Flinke klap uitgedeeld aan Albanees drugsnetwerk na inval

Met de inval in een Sittardse woning lijkt een Albanees drugnetwerk een flinke klap te hebben gekregen. Niet alleen verloor de organisatie 395 kilo hennep en 72.000 euro cash, ook zijn er adressen van andere drugspanden gevonden.

Huisje ESC
Limburgse 'postcards' bij aankondiging acts Songfestival

Twee plekken in Limburg zijn donderdag ook vertegenwoordigd tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Onderzoek autobedrijf Beek Alba Car (22 oktober 2020)
Zeven verdachten internationale drugszaak in vizier justitie

Justitie hoopt spoedig nog eens zeven verdachten te arresteren in een groot, internationaal drugsonderzoek rond een autobedrijf in Beek. Dit zevental is nog voortvluchtig.

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
Beeks autobedrijf werd criminele hangplek: wie is wie?

Opsporingsdiensten rolden in oktober een internationale drugsoperatie op. Het Beekse autobedrijf Alba Car gold als centrum van deze hennephandel. Wie zijn de mensen die woensdag voor het eerst voor de rechter staan?

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
Voortvluchtige drugsverdachte gearresteerd in Griekenland

Een 43-jarige man die wordt gezien als onderdeel van een internationale drugsorganisatie, waarvan de kern in Beek zat, is gearresteerd in Griekenland. Hij is inmiddels overgeleverd aan justitie in Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen