Onderzoek autobedrijf Beek Alba Car (22 oktober 2020)

Zeven verdachten internationale drugszaak in vizier justitie

Justitie hoopt spoedig nog eens zeven verdachten te arresteren in een groot, internationaal drugsonderzoek rond een autobedrijf in Beek. Dit zevental is nog voortvluchtig.

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
Beeks autobedrijf werd criminele hangplek: wie is wie?

Opsporingsdiensten rolden in oktober een internationale drugsoperatie op. Het Beekse autobedrijf Alba Car gold als centrum van deze hennephandel. Wie zijn de mensen die woensdag voor het eerst voor de rechter staan?

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
Voortvluchtige drugsverdachte gearresteerd in Griekenland

Een 43-jarige man die wordt gezien als onderdeel van een internationale drugsorganisatie, waarvan de kern in Beek zat, is gearresteerd in Griekenland. Hij is inmiddels overgeleverd aan justitie in Nederland.

Hennepplantage Heigank Landgraaf (2 juli 2019)
Albanees vrijgesproken voor Landgraafse hennepplantage

Een 33-jarige Albanees is donderdag vrijgesproken van betrokkenheid bij een grote hennepplantage in Landgraaf. Volgens de rechter ligt er te weinig bewijs tegen de dertiger.

Albanezen hennepplantage
Albanese drugsverdachte viert feestdagen thuis na vrijlating

Sokol K. (34) hoeft de feestdagen niet in de gevangenis te vieren. De rechter heeft besloten de Albanese drugsverdachte op vrije voeten te stellen.

Hennep vernietigen drugs Albanezen Albanie (21 mei 2019)
Spoorloze Albanees na anderhalf jaar alsnog gearresteerd

Sokol K. (34) is anderhalf jaar na een arrestatiegolf in een groot henneponderzoek alsnog opgepakt. In mei 2019 konden opsporingsdiensten hem niet vinden. Afgelopen dinsdag plukte de politie hem van straat.

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
IJzerboer tweede hoofdverdachte internationale drugsoperatie

Houman E. (30) is in de ogen van justitie het tweede kopstuk van een internationaal opererende henneporganisatie, die opereerde vanuit Beek. De ijzerboer uit Obbicht zou een criminele groepering hebben geleid.

Geld cash euro witwassen stock
Albanees (28) krijgt ton terug: geen bewijs van witwassen

Een 28-jarige man uit Albanië krijgt 105.560,18 euro terug van justitie. De twintiger werd verdacht van het witwassen van dat bedrag, maar daar is volgens de rechter te weinig bewijs voor.

Drugs hennep Albanezen Albanie (21 mei 2019)
Voortvluchtig kopstuk in drugsoperatie is autodealer 'Tony'

Een van de kopstukken in de omvangrijke drugsorganisatie die donderdag werd opgerold is Dejvi 'Tony' G. (37). De Albanees is eigenaar en directeur van Alba Car, het autobedrijf in Beek waar de politie een inval deed.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging