Overslaan en naar de inhoud gaan

Albanezen in Roermond aangehouden voor wapenbezit

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 16:53

Vier Albanezen zijn dinsdag in Roermond aangehouden voor wapenbezit.

De Koninklijke Marechaussee controleerde op de N280 in Roermond in het kader van Mobiel Toezicht Veiligheid. Dit laat de Marechaussee weten op Facebook.

Vuurwapen weggegooid
Op basis van een risicoprofiel dat de Marechaussee niet nader wil toelichten, is een auto met Frans kenteken aangehouden. De opsporingsambtenaren zagen dat een van de inzittenden een vuurwapen weggooide.

Dienstwapen getrokken
Daarop hebben de Marechaussees hun dienstwapen getrokken en de politie ingeschakeld voor assistentie. De aangehouden verdachten zijn tussen de 23 en 34 jaar. De Marechaussee doet nader onderzoek.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen