Overslaan en naar de inhoud gaan

Albanese bende verdacht van tientallen woninginbraken

Geplaatst opdonderdag 28 februari 2019 - 16:12

Twee Albanese mannen zijn opgepakt op verdenking van tientallen woninginbraken op diverse plekken in Limburg.

Een Albanese vrouw van 37 is opgepakt op verdenking van heling.

Rovershol
Het drietal verbleef illegaal in Nederland, en gebruikte een appartement in Vaals als uitvalsbasis voor hun criminele activiteiten. Afgelopen zaterdag zijn ze opgepakt. De mannen zijn 41 en 37 jaar.

Cash en sieraden
Volgens de politie braken de mannen de afgelopen twee maanden op veel plaatsen in, vooral in de vroege avond als het begon te schemeren. Daarbij hadden ze het met name voorzien op geld, sieraden en dure merkproducten. Een deel van de sieraden en dure kleren werden bij een inval in hun appartement teruggevonden. Waar de sieraden zijn buitgemaakt, wordt nog onderzocht.

Betrapt
De recherche kwam het drietal op het spoor na een woninginbraak in Heerlen zaterdagavond. De buit daarvan werd ook in het appartement van de Albanezen aangetroffen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen