Overslaan en naar de inhoud gaan

Albanees vast voor dodelijke schietpartij Maastricht

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2015 - 8:03

In Albanië is een man aangehouden die mogelijk de dader is van een dodelijke schietpartij in Maastricht, in december 2013.

Volgens De Telegraaf zat de 35-jarige Perparim S. in zijn geboorteland al vast vanwege een schietpartij daar, en is hij dus in de gevangenis gearresteerd.

Telefoongegevens
Justitie is S. op het spoor gekomen door verklaringen en het natrekken van telefoongegevens. Advocaat Serge Weening die zich bezighoudt met de zaak bevestigt de aanhouding van S in de krant, maar geeft verder geen commentaar.

Belgen
Het is niet de eerste vrdachte in de zaak. Op dit moment zit ook een 60-jarige man uit Luik vast, en wordt ook een 33-jarige man uit het Belgische Jalhay verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij.

Lees ook: Belgen vast voor dodelijke schietpartij Maastricht

Bij de schietpartij in de nacht van 1 december 2013 kwam de 28-jarige Meerssenaar Soufian Lahnstein om het leven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Politie naar Albanië voor verhoor in Maastrichtse moordzaak
Albanezen over rumoerige nacht: 'Niet op politie geschoten'
Belgen vast voor dodelijke schietpartij 2013 Maastricht
Moord Lahnstein: verdachten wijzen naar elkaar
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen