Onderzoek autobedrijf Beek Alba Car (22 oktober 2020)

Zeven verdachten internationale drugszaak in vizier justitie

Justitie hoopt spoedig nog eens zeven verdachten te arresteren in een groot, internationaal drugsonderzoek rond een autobedrijf in Beek. Dit zevental is nog voortvluchtig.

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
Beeks autobedrijf werd criminele hangplek: wie is wie?

Opsporingsdiensten rolden in oktober een internationale drugsoperatie op. Het Beekse autobedrijf Alba Car gold als centrum van deze hennephandel. Wie zijn de mensen die woensdag voor het eerst voor de rechter staan?

Alba Car Beek auto in beslag genomen (22 oktober 2020)
Voortvluchtige drugsverdachte gearresteerd in Griekenland

Een 43-jarige man die wordt gezien als onderdeel van een internationale drugsorganisatie, waarvan de kern in Beek zat, is gearresteerd in Griekenland. Hij is inmiddels overgeleverd aan justitie in Nederland.

Ferrari inval Alba Car Beek (22-10-2020)
Kopstuk drugsnetwerk nog voortvluchtig: vier man langer vast

Vier mannen die donderdag zijn gearresteerd in een grote internationale drugsoperatie, blijven nog minstens twee weken in voorarrest. Ondertussen is één van de twee kopstukken in de zaak, Dejvi G. (37), nog altijd voortvluchtig.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen