Overslaan en naar de inhoud gaan

Alarm maakt buurtbewoners gek: politie grijpt in

Geplaatst opmaandag 2 april 2018 - 20:35

De politie heeft op paasmaandag moeten ingrijpen in het centrum van Roermond, waar een alarm buurtbewoners al uren in zijn greep hield.

Naar verluidt kon de politie de eigenaar van de winkel in de Graaf Gerardstraat niet bereiken, waarop het overging op het uitboren van het slot.

Tientallen klachten
Het alarm ging zondagavond voor het eerst af en is sindsdien blijven loeien. Toen bleek dat niemand het apparaat kwam uitschakelen, druppelde de ene na de andere klacht binnen bij de politie. Agenten ter plaatse hadden het over 'tientallen klachten', niet in de laatste plaats vanwege het feit dat het alarm de nachtrust van centrumbewoners grof verstoorde.

Slot uitgeboord
Doordat de eigenaar zich niet meldde, boorden agenten het slot van de winkel eruit. Eenmaal binnen zetten ze het alarm uit. Vervolgens werd er een nieuw slot in de voordeur gezet. De eigenaar mag de sleutels van dat slot op het bureau komen halen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen