Overslaan en naar de inhoud gaan

'Al Wahda zet Maurice Steijn na drie duels op straat'

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 15:49

Maurice Steijn is na drie duels alweer ontslagen bij zijn club Al Wahda FC. Dat melden diverse media in het Midden-Oosten.

De trainer was de afgelopen vijf jaar succesvol werkzaam bij VVV-Venlo en vertrok in de zomer naar de Verenigde Arabische Emiraten. Dat deed Steijn samen met zoon Sem en assistent Jay Driessen.

Twee van drie duels verloren
Steijn verloor twee van de eerste drie competitiewedstrijden. Dat zou voor het bestuur van de club uit Abu Dhabi voldoende aanleiding zijn geweest om de voormalig trainer van ADO Den Haag en VVV-Venlo de laan uit te sturen. De club heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Ongewis
Steijn was de opvolger van Henk ten Cate bij Al Wahda. Zoon Sem is selectiespeler is bij de club. Wat er met hem gaat gebeuren is niet bekend. Venlonaar Jay Driessen is assistent van Steijn, ook zijn lot is nog ongewis.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen