Overslaan en naar de inhoud gaan

Al ruim 800 schattige babyfoto's ingestuurd!

Geplaatst opdinsdag 29 maart 2016 - 16:24

In de afgelopen twee weken zijn er al ruim 800 babyfoto's geüpload in ons fotoalbum met de Leukste baby's van Limburg. Staat jouw kleine er al bij?

De meeste babyfoto's komen tot nu toe uit Zuid-Limburg. Sittard-Geleen is koploper met maar liefst 95 foto's, gevolgd door Heerlen (82) en Maastricht (74). Noord-Limburg blijft een beetje achter. Uit Mook en Middelaar en Gennep werden elk tot nu toe slechts twee foto's ingestuurd. Ook Bergen scoort met vijf niet hoog.

Bekijk de babyfoto's

Doe ook mee!
Gelukkig is het nog steeds mogelijk om een babyfoto in te sturen voor ons overzicht met de leukste baby's van Limburg. Is er in 2015 bij jou in de familie, vriendenkring of buurt een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in! Dat kan tot donderdag 14 april.

Insturen
Vul in het titelveld de naam van de baby in, selecteer de gemeente waarin de baby woont en vergeet de geboortedatum niet. Bekijk hier de uitgebreide uitleg voor het uploaden van een babyfoto.

Leukste babyfoto
Van vrijdag 15 april tot en met donderdag 21 april kan op de babyfoto's uit het overzicht gestemd worden in onze babyfotowedstrijd. Op vrijdag 22 april maken we de winnaars van de eerste stemronde bekend, van elke gemeente één. Deze babyfoto's gaan door naar de finale. De baby op de foto met de meeste stemmen, wint een professionele fotoshoot.

Bekijk de babyfoto's hier.

Een selectie van de ingestuurde babyfoto's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Babyfotowinnares Fiene in de spotlights
winnaar babyfotowedstrijd 2015 - Fiene
Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen... | 2015
Baby
Ruim 8600 baby's geboren in Limburg
Meer dan 900 babyfoto's te zien, insturen kan deze week nog
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen