Overslaan en naar de inhoud gaan

Al ruim 800 schattige babyfoto's ingestuurd!

Geplaatst opdinsdag 29 maart 2016 - 16:24

In de afgelopen twee weken zijn er al ruim 800 babyfoto's geüpload in ons fotoalbum met de Leukste baby's van Limburg. Staat jouw kleine er al bij?

De meeste babyfoto's komen tot nu toe uit Zuid-Limburg. Sittard-Geleen is koploper met maar liefst 95 foto's, gevolgd door Heerlen (82) en Maastricht (74). Noord-Limburg blijft een beetje achter. Uit Mook en Middelaar en Gennep werden elk tot nu toe slechts twee foto's ingestuurd. Ook Bergen scoort met vijf niet hoog.

Bekijk de babyfoto's

Doe ook mee!
Gelukkig is het nog steeds mogelijk om een babyfoto in te sturen voor ons overzicht met de leukste baby's van Limburg. Is er in 2015 bij jou in de familie, vriendenkring of buurt een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in! Dat kan tot donderdag 14 april.

Insturen
Vul in het titelveld de naam van de baby in, selecteer de gemeente waarin de baby woont en vergeet de geboortedatum niet. Bekijk hier de uitgebreide uitleg voor het uploaden van een babyfoto.

Leukste babyfoto
Van vrijdag 15 april tot en met donderdag 21 april kan op de babyfoto's uit het overzicht gestemd worden in onze babyfotowedstrijd. Op vrijdag 22 april maken we de winnaars van de eerste stemronde bekend, van elke gemeente één. Deze babyfoto's gaan door naar de finale. De baby op de foto met de meeste stemmen, wint een professionele fotoshoot.

Bekijk de babyfoto's hier.

Een selectie van de ingestuurde babyfoto's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Babyfotowinnares Fiene in de spotlights
winnaar babyfotowedstrijd 2015 - Fiene
Deze babyfoto kreeg de meeste stemmen... | 2015
Baby
Ruim 8600 baby's geboren in Limburg
Meer dan 900 babyfoto's te zien, insturen kan deze week nog
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen